Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Neutrik NAC3MPX powerCON True1 TOP – beépíthető hálózati bemenet 250VAC/16A, UV védett

Neutrik NAC3MPX powerCON True1 TOP – beépíthető hálózati bemenet 250VAC/16A, UV védett
2 082 Ft

Neutrik powerCON True1 TOP – hálózati csatlakozó család TOP (True Outdoor Protection) valódi kültéri védelemmel, 250 VAC/16 A, UV álló, az SCNACFPX sapkával kiegészítve IP65 minősítés érhető el

A Neutrik powerCON True1 TOP (True Outdoor Protection) család valós kültéri védelemmel rendelkező, 16 A-es, UV álló és IP65 minősítésű hálózati csatlakozókból és aljzatokból áll. Az IP65-ös védelmet biztosító SCNAC*** védősapkák külön rendelhetők, nem tartozékai a csatlakozóknak.
A TOP család alkalmas a hagyományos hálózati csatlakozó megoldások kiváltására abban az esetben, ha rendkívül strapabíró, a környezeti hatásoknak fokozottan ellenálló, reteszelhető, azaz minden körülmények között biztonságos kapcsolatot garantáló csatlakozó megoldásra van szükség. A powerCON True1 TOP üzem közben is csatlakoztatható, illetve bontható.
Lengő aljzat és dugó, illetve beépíthető aljzat és dugó, valamint beépíthető kettős aljzat (aljzat és dugó) verzióban kapható.

A kültéri igénybevételnek, a por, a víz és az UV sugárzás okozta behatásoknak is ellenálló TOP termékcsalád powerCON True1, EtherCON és XLR csatlakozókat is magában foglal.

  • Cikkszám
    NE-NAC3MPXTOP
Webáruház készítés